Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Utrápená Banášová: Leto je jej prekliatie!

Adela Banášová prežíva smutné obdobie. Zobraziť galériu (5)
Adela Banášová prežíva smutné obdobie.

BRATISLAVA - Zlé spomienky! Ako vyšlo najavo, Adela Banášová (30) sa zhruba pred tromi týždňami rozišla so svojím priateľom Petrom Modrovským (27). Zaujímavé je, že smutnú udalosť prežívala aj počas minulého leta. Zdá sa, že teplé dni moderátorke nenosia šťastie.

Bol jej oporou, teraz je bez neho! Rovnako, ako minulé leto, ani to tohtoročné nebude pre Adelu Banášovú príliš šťastné. Stroskotal jej vzťah s Petrom Modrovským. „Je to pravda,“ potvrdila topkám v utorok. 

Smutné je, že pred rokom jej približne v rovnakom období zomrel milovaný dedko. Hoci mal už 91 rokov, Adelu jeho odchod veľmi zasiahol. V smutnom období ju podporoval jej partner Peter Modrovský. Vyzeralo to, že sa na neho bude môcť vo všetkom spoľahnúť a vždy bude pri nej stáť.

Po roku je však všetko inak! Banášová a Modrovský už netvoria pár, čo je pre plavovlásku ťažké. „Rozchod sa asi nikdy ľahko nezvláda,reagovala Adela pre topky na margo stroskotania lásky. Dvojica sa rozišla i napriek tomu, že sa v ich prípade už skloňovalo slovo svadba.

Príčinou ukončenia dvojročného vzťahu boli podľa našich informácií rozdielne názory na dôležité životné otázky.  Dúfajme, že ďalšie podobné straty sa blondínke budú poriadne dlho vyhýbať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu