Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Mojsejová vyrazila víťaza svojej šou: Neohrial sa ani mesiac!

Michal Pilip už pre Noru Mojsejovú viac nepracuje. Zobraziť galériu (5)
Michal Pilip už pre Noru Mojsejovú viac nepracuje.

KOŠICE – Kšeft snov s ročným honorárom 100 000 dolárov netrval ani mesiac! Topky.sk zistili, že Michal Pilip (26) sa ako víťaz súťaže Šéfka príliš dlho neohrial v módnom butiku Nory Mojsejovej (52). Iba niekoľko dní po tom, čo nastúpil na pozíciu manažéra, už aj stihol o post prísť.

U mňa ste skončili! Práve tieto slová adresovala Nora Mojsejová takmer všetkým účastníkom jojkárskej šou Šéfka, prostredníctvom ktorej hľadala adepta na manažérsky post do svojej módnej firmy. Napokon si vybrala Michala Pilipa zo Svidníka. Spočiatku sa zdalo, že ich spolupráca bude úspešná. Od podpísania pracovnej zmluvy však neubehol ani mesiac a víťaz už od Mojsejovej musel odísť.  

Zistili sme, že k rozviazaniu spolupráce medzi Michalom a firmou Nory Mojsejovej došlo v priebehu minulého týždňa. Ako nám Pilip prezradil, dôvodom bola nespokojnosť s realizáciou pripravovaného internetového obchodu. „Moja vízia sa nezhodovala s predstavou a s očakávaniami Nory Mojsejovej. Módny biznis je založený na špecifických skúsenostiach a vedomostiach, ktoré u mňa, prirodzene, absentovali. A to z dôvodu, že som sa v minulosti pohyboval v iných oblastiach,“ vysvetlil topkám mladý Svidničan.

Ako sme sa od neho ďalej dozvedeli, najnovšie sa vrátil k marketingovému poradenstvu pre malých a stredných podnikateľov. „Záležitosti boli vysvetlené a k ukončeniu spolupráce došlo vzájomnou ústnou dohodou,“ dodal. 

Mojsejovej postoj k celej záležitosti nám sprostredkoval jej manžel Braňo. „Nemáme k tomu čo dodať. Sadli sme si spoločne s Michalom a rozumne sme sa dohodli. Nerozišli sme sa v zlom,“ povedal nám hudobník. Jeho slová potvrdzujú aj Pilipove vyjadrenia na adresu svojej niekdajšej zamestnávateľky.

Nora je veľký, spravodlivý človek s dobrým srdcom a s obdivuhodným charakterom. Bez ohľadu na to, či spolupracujeme alebo nie. Vážim si, že som mohol stráviť čas v jej prítomnosti,“ nešetril chválami Michal.

Keďže podstatou celej šou bol ročný kontrakt na 100 000 dolárov vo firme Nory Mojsejovej, zaujímalo nás, ako bude televízia v tomto prípade postupovať. „Celú záležitosť už riešime s právnikom," povedala nám adresu toho PR manažérka Jojky Perla Vohráliková.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu