Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Kirschner 3 mesiace po pôrode: Berie dcérku do roboty!

Jana Kirschner nechýbala ani na minuloročnom pochode. Zobraziť galériu (8)
Jana Kirschner nechýbala ani na minuloročnom pochode.

BRATISLAVA - Proti rakovine bojuje takmer celá rodina! Speváčka Jana Kirschner (32) začiatkom marca tohto roku porodila anglickému priateľovi Eddiemu Stevensovi (36) dcérku Matildu. Už tento víkend sa novopečená mamička opäť objaví na verejnosti. Cez víkend sa zúčastní Avon pochodu proti rakovine prsníka. Ako sme sa dozvedeli, pre návštevníkov má pripravené aj milé prekvapenie!

Už túto sobotu sa v Bratislave koná 3. ročník charitatívnej akcie s názvom Avon pochod proti rakovine prsníka. Svoju účasť potvrdili aj viaceré známe tváre, medzi ktorými nechýba ani čerstvá mamička - speváčka Jana Kirschner. Tá iba pred troma mesiacmi priviedla na svet svoje prvé dieťa, Matildu.

Hoci je dcérka ešte malinká a speváčka ju doposiaľ nikde neukázala, podľa našich informácií sa interpretka rozhodla, že ju so sebou zoberie na spomínanú akciu. „Jana Kirschner aj zaspieva. Bude to jej prvý koncert na Slovensku od pôrodu. Na pochode bude mať aj dcérku,“ dozvedeli sme sa od zdroja.

Ako sa zdá, mamičkovské povinnosti berie Jana naozaj poctivo a svoju ratolesť neopustí ani kvôli pracovným aktivitám. Návštevníkov tak Kirschner poteší nielen spevom, ale aj pohľadom na prvorodeného potomka.

Pochod proti rakovine prsníka sa uskutoční v sobotu 18. júna v Bratislave na nábreží Dunaja - oproti novej budove SND. Začiatok je naplánovaný na 13:00.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu