Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

EXKLUZÍVNE Kirschner porodila: Je to krásna zdravá žena!

Jana Kirschner je už mamou Zobraziť galériu (3)
Jana Kirschner je už mamou

BRATISLAVA - Už je mamičkou! Speváčka Jana Kirschner (32) priviedla na svet vo štvrtok v noci svojho prvého potomka. Anglickému priateľovi Eddiemu Stevensovi (36) porodila dcérku.

Podľa našich informácií interpretka porodila v bratislavskej nemocnici. Svojim blízkym a priateľom túto radostnú správu oznámila stručnou esemeskou: "Je to krásna zdravá žena." 

Speváčka  už pred pár mesiacmi pre topky.sk prezradila, že rodinka bude pravdepodobne žiť mimo Slovenska. "Áno, vyzerá to tak, že budeme žiť nakoniec v Anglicku," prinala Kirschner, ktorá sa napriek prírastku do rodiny vydávať zatiaľ nemieni.

"Teraz nemám pocit, že by som sa hrnula do svadby. Ja som ju nikdy nemala rada, ani ako dieťa. Nikdy som nebola jedným z tých dievčat, ktoré si predstavovali tú krásnu bielu svadbu. Myslím si, že keď to príde, tak urobíme nejakú príjemnú párty s rodinou. Neviem si to predstaviť, všetko je pre mňa neznáme a nové, tak uvidíme," dodala brunetka, ktorá sa bude teraz točiť predovšetkým okolo svojej dcérky.

Podrobnosti o pôrode a meno ratolesti zisťujeme. Čerstvej mamičke ako aj jej dieťatku prajeme najmä veľa zdravia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu