Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Alex, zbohom: Detaily poslednej rozlúčky!

Rozlúčka s Alexom sa bude konať v bratislavskom krematóriu. Zobraziť galériu (4)
Rozlúčka s Alexom sa bude konať v bratislavskom krematóriu.

BRATISLAVA - Dnes sa rodinní príslušníci, kamaráti, známe osobnosti a klienti rozlúčia s vizážistom Alexandrom Branislavom Hromekom (†30). Obrad sa uskutoční v bratislavskom krematóriu. Topky.sk zisťovali podrobnosti.

Nerobil rozdiely! Alex líčil množstvo známych tvárí, no do kresla v jeho salóne si sadali aj obyčajné ženy. A všetky si pochvaľovali jeho milý a priateľský prístup. Predpokladá sa preto, že počas dnešnej poslednej rozlúčky s make-up artistom zaplavia bratislavské krematórium davy ľudí.

V prvom rade, samozrejme, rodina a blízki kamaráti. Medzi tých najlepších patril napríklad Fero Mikloško. „Všetci sa snažíme byť jeho príbuzným nápomocní. Ten prvotný šok sme si už prežili vo svojom vnútri. To veľké, čo príde, bude ešte na pohrebe. Emócie z neho budú dlho doznievať,” povedal nám módny návrhár.

Ten sa dokonca podieľa aj na organizovaní Alexovej rozlúčky. „Oficiálnu časť si rieši rodina sama. My dolaďujeme detaily. Ide nám o to, aby bol Alexík so všetkým spokojný,” prezradil nám Mikloško s tým, že kamaráti sa snažia urobiť všetko podľa vkusu mŕtveho vizážistu.

Podrobnosti tohto súkromného, neoficiálneho lúčenia však konkretizovať nechcel. „Alexovu predstavu nebudem komentovať. Bol umelec, bohém, mal rád život. Tak možno v takom duchu,” naznačil módny návrhár. Podľa našich informácií je určený aj takzvaný dress code, smútoční hostia majú byť odetí buď celí v bielej alebo v čiernej farbe.

Ako priznal, na prípravách sa podieľalo viacero ľudí a nie vždy bolo jednoduché sa dohodnúť. „Veľa ľudí, veľa názorov. Ale viac-menej sa všetci zhodujeme na istých veciach,” vylúčil veľké spory Mikloško. Podľa našich zistení sa obradu zúčastnia napríklad Nora Mojsejová, Simona Krainová či Dara Rolins. O priebehu dnešnej poslednej rozlúčky so zosnulým maskérom budeme na topkách aktuálne informovať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu