Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Alexov posledný rozhovor: Bol som nechcené dieťa!

Alex vo februárovej relácii internetovej televízie Metoo. Zobraziť galériu (7)
Alex vo februárovej relácii internetovej televízie Metoo.

BRATISLAVA - Príliš sa neukazoval! Alexander Branislav Hromek (†30) nikdy netúžil stáť vo svetle reflektorov. Vo februári však prijal pozvanie do relácie internetovej televízie Metoo s názvom Ružové soiré. Viditeľne pochudnutý vizážista tam rozprával o svojej milovanej práci a o rodine.

Vo februári sa Alex Hromek objavil v relácii Ružové soiré, ktorú moderuje Marcel Nemec. Pred kamerami bolo vidieť, že vizážista je extrémne chudý. „Ja zjem šesť obedov a mám štyri kilá dole,”  komentoval v programe svoju štíhlosť. Nikomu vtedy ani vo sne nenapadlo, že o tri mesiace už nebude medzi nami.

Hromek bol známy ako introvertný človek, ktorý nepotrebuje byť v centre pozornosti. „Vždy som vedel, že nechcem byť na kamere,” povedal o období, kedy sa rozhodoval pre svoju pracovnú dráhu. Ako prezradil, jeho rodina ho v kariére plne podporovala.

Jeden z Alexových bratov mu finančne pomáhal, aby sa mohol zúčastňovať na vizážistických súťažiach. Vďaka tomu sa vypracoval medzi špičku vo svojom obore. Sestra Babula bola dokonca hlavou vizážistovho salónu. „Rodina je základ,” vyjadril sa mladý maskér v relácii.

V programe dokonca Alex prezradil aj detaily zo svojho súkromia. Povedal napríklad, že jeho narodenie bolo neplánované: „Kvázi som bol nechcené dieťa, keďže mama bola dosť stará. Už mohla byť babičkou.” Jeho rodičia mali v tom čase už tri deti. Dvoch chlapcov a jednu dcéru. „To posledné dieťa chce dokázať, že je aspoň také dobré, ako tie ostatné,” povedal Hromek s tým, že práve toto bolo motiváciou jeho života...

Alexander Branislav Hromek zomrel v nedeľu večer v bratislavskej nemocnici. Už od apríla ho trápil zápal pľúc, posledné dni svojho života bol hospitalizovaný. Dva dni strávil v umelom spánku, z ktorého sa už neprebudil.

Video: Vizážista Alex v relácii Ružové soiré.

ruzove soire alex

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu