Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Pomsta Rusov za to, že nevyhrala ich športovkyňa? Takto Kuzminovú "obrali" o víťazstvo!

Namiesto Kuzminovej je na titulnej fotke Vilukhinová Zobraziť galériu (2)
Namiesto Kuzminovej je na titulnej fotke Vilukhinová (Zdroj: sochi2014.ru)

SOČI - Pri takej veľkej športovej udalosti, akou sú olympijské hry, treba rátať s rôznymi nedostatkami a trapasmi, akými častokrát v prípade Slovenska býva zamenená vlajka, či "schopnosť" niektorých zahraničných komentátorov skomoliť naše mená. Nemuseli sme ani dlho čakať a editorom oficiálnej internetovej stránky hier sa podaril ďalší kiks, a to priamo pri informovaní o víťazstve Anastasie Kuzminovej.

Vaše tipy

"Na web stránke olympijských hier napísali, že Slovenka Anastasiya Kuzmina vyhrala biatlon šprint, ale dali fotku Rusky, Olgy Vilukhinovej," napísala nám čitateľka Anna, ktorá si všimla prešľap tamojších redaktorov.

Hoci titulok správne informuje o tom, že víťazkou tejto disciplíny sa stala Kuzminová, s úvodnou snímkou to už tak bravúrne nezvládli. Namiesto Naste je totiž v strede pozornosti ich biatlonistka Vilukhinová, ktorá skončila na druhom mieste a získala striebro.

Či zaúradovala nepozornosť, alebo sa tamojší administrátori nenamáhali s hľadaním správnej fotografie, sa asi nedozvieme, každopádne sa im tak podarilo obrať Kuzminovú o zaslúžené chvíľky "obrazovej" slávy.

Nie, že by jej tvár nesvietila z každého športového internetového portálu a zajtra určite aj z tituliek denníkov, ale je sklamaním, že práve oficiálna olympijská stránka sa dopustila takého kiksu. Anastasia je pritom jediná žena-biatlonistka, ktorá má zlato z dvoch olympiád po sebe.

Pomsta Rusov za to,
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: sochi2014.ru)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu