Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Takto sa v Bratislave trestajú nezodpovední vodiči: Kým neuvidíte, neuveríte!

Majiteľ auta musel byť v poriadnom šoku Zobraziť galériu (2)
Majiteľ auta musel byť v poriadnom šoku (Zdroj: Tip čitateľa)

BRATISLAVA - V Bratislave si radšej veľmi dobre rozmyslite, kam nabudúce zaparkujete svojho štvornohého tátoša. Môže sa vám totiž stať, že ak zablúdite na súkromný pozemok, po návrate k autu zažijete nemilý šok. Niečo podobné sa stalo aj majiteľovi auta na jednom z parkovísk v hlavnom meste a mal čo robiť, aby z nepríjemnej situácie vykľučkoval.

Vaše tipy

Nie vždy sa oplatí zaparkovať na mieste, ktorým si nie ste dvakrát istý, či niekomu nepatrí. V najlepšom prípade vás odtiahnu, v najhoršom skončíte s poškriabaným lakom či vypustenými pneumatikami. Môže sa však tiež stať, že si na aute nájdete podomácky vyrobenú papuču, ktorej sa len tak nezbavíte.

Do tejto situácie sa nedávno dostal vodič, ktorý si dovolil zaparkovať na súkromnom pozemku v Bratislave. Majiteľa parkovacieho miesta to natoľko vytočilo, že sa rozhodol kruto pomstiť. Nezodpovednému šoférovi hrubou reťazou priviazal koleso o kľučku a zavrel ju na zámok.

Takto sa v Bratislave
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Tip čitateľa)

Nezabudol ani výstražný odkaz: "Parkujete na súkromnom pozemku, políciu som upovedomil, nedal som vás odtiahnuť, rád sa s vami stretnem! Na aute máte reťaz, kľúč je u mňa!!!". Ako majiteľ auta na domácu papuču s odkazom zareagoval, nevedno. Nabudúce si však určite poriadne premyslí, kde svojho tátoša odstaví.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu