Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Smradľavá pomsta mestským policajtom: Sami robia to, za čo buzerujú iných!

Aj muži zákona musia dodržiavať predpisy Zobraziť galériu (2)
Aj muži zákona musia dodržiavať predpisy (Zdroj: FB)

OPAVA - Mestskí policajti z Opavy sa stali terčom neznámeho vtipálka, ktorý sa ich rozhodol potrestať za údajne zlé parkovanie. Keďže na rozdávanie papúč sú tu práve oni, musel zaimprovizovať a svojím výmyslom pobavil nielen okoloidúcich, ale aj množstvo ľudí na internete, kde sa jeho výtvor teší veľkej obľube.

Keď mestskí policajti z Opavy parkovali svojho tátoša na súkromnom pozemku, ani len netušili, čo ich tam po návrate bude čakať. Za stieračom si našli odkaz s upozornením a z predného kolesa im visela obnosená pánska topánka, ktorá mala poslúžiť ako blokovacie zariadenie, takzvaná papuča. "Stojíte na súkromnom parkovisku, preto bolo vaše vozidlo zabezpečené "papučou" proti odjazdu," stálo na odkaze.

Smradľavá pomsta mestským policajtom:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB)

Hoci smradľavá "baganča" zaviazaná šnúrkou o puklicu len ťažko zabráni mužom zákona z miesta odísť, aspoň im pripomenie, že to práve oni sú tí, ktorí majú ísť ostatným vodičom príkladom a dodržiavať predpisy.

Pre necelými dvoma mesiacmi sa vás informovali o podobnom prípade, kedy bežný občan vzal spravodlivosť do vlastných rúk a potrestal nezodpovedného vodiča. Stál totiž na jeho súkromnom pozemku a to mu nemohlo len tak prejsť. Nezodpovednému šoférovi hrubou reťazou priviazal koleso o kľučku a zavrel ju na zámok. Nezabudol ani výstražný odkaz: "Parkujete na súkromnom pozemku, políciu som upovedomil, nedal som vás odtiahnuť, rád sa s vami stretnem! Na aute máte reťaz, kľúč je u mňa!!!". Nabudúce si určite poriadne premyslí, kde svojho tátoša odstaví.

Smradľavá pomsta mestským policajtom:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Tip čitateľa)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu