Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Akčný zásah v centre Bratislavy: Policajti zatarasili cestu autobusu MHD!

Policajný zásah v centre Zobraziť galériu (2)
Policajný zásah v centre (Zdroj: Tip čitateľa)

BRATISLAVA - Cestujúci autobusu č. 50 si včera okrem zážitkov z jazdy bratislavskou MHD odniesli aj ďalší naozaj nevšedný. Uprostred rušnej ulice im cestu skrížilo niekoľko policajných áut a muži zákona začali autobus plný cestujúcich prehľadávať. Po kom pátrali?

Vaše tipy

O nevšednej policajnej akcii nás informoval náš čitateľ, ktorému sa ju podarilo zachytiť na fotografiách. "Posielam foto z dnešnej policajnej akcie, ktorú som náhle zbadal pri "Miletičke" v Bratislave. Neviem o čo išlo, ale bolo to zaujímavé," napísal nám Matúš. Nám sa podarilo zistiť, čo sa za "raziou" v autobuse MHD skrývalo.

Akčný zásah v centre
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Tip čitateľa)

Podľa našich informácií muži zákona v autobuse hľadali ozbrojeného lupiča, ktorý len pár minút predtým vylúpil lekáreň na neďalekej Tomášikovej ulici. Mali dostať informácie o tom, že po lúpeži sa dal na útek bratislavskou MHD, no v autobuse ho bohužiaľ nenašli. Hoci policajná akcia skončila neúspešne, cestujúcim sa strážcovia zákona postarali aspoň o naozaj kuriózny zážitok, aký sa každý deň v centre Bratislavy len tak nevidí.

Neznámy lupič do lekárne na Tomášikovej ulici vtrhol vo štvrtok okolo 13:00. Bol ozbrojený a maskoval sa šiltovkou a šatkou cez ústa. Pracovníčke sa vyhrážal zbraňou a pýtal od nej peniaze. "Žena mu v obave o svoj život a zdravie vydala finančnú hotovosť predbežne vyčíslenú na viac ako 380,- €," uviedla včera bratislavská policajná hovorkyňa Karina Považanová.

Muža ani po razii v autobuse nenašli a neustále po ňom pátrajú. "Muž, po ktorom polícia pátra je približne 185 cm vysoký, strednej postavy, zdanlivého veku 35 rokov," dodala Považanová. Mal mať tmavé oblečenie, na tvári tmavú šatku cez ústa, na hlave tmavú šiltovku a na rukách tmavé rukavice. V rukách držal žltú tašku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu