Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Rus totálne zdemoloval showroom: Na auto totiž čakal 20 minút!

Lekár si svoju pomstu vychutnával
Lekár si svoju pomstu vychutnával (Zdroj: YouTube)

MOSKVA - Čo bolo presnou príčinou hnevu ruského gynekológa zostáva záhadou, čakanie na svoj Nissan však zjavne nezvládol. Po tom, čo si na recepcii odstál 20 minút, vyšiel von a s prenajatým Suzuki Grand Vitara si to namieril priamo do showroomu. Jeho vyčínanie v sobotu 7. apríla zachytila priemyselná kamera.

Vaše tipy

Zamestnanci a zákazníci predajne na severe Moskvy sa stali nechcenými svedkami incidentu, na ktorý tak ľahko nezabudnú. Údajne pravidelný zákazník doktor Michail Kustov sa rozhodol použiť auto ako baranidlo a robil všetko pre to, aby škody boli čo najväčšie. Dokonca sa mu podarilo napáliť aj do podporného betónového piliera, čo viedlo k obavám, že by sa mohla zrútiť celá budova.

Hoci sa jeden, zjavne nie veľmi rozumný pracovník, snažil prilákať jeho pozornosť zaklopaním na okienko, lekár vôbec nereagoval a pokračoval v demolácii. Masaker sa skončil až vtedy, ked sa vozidlo zaseklo v zadnej časti predvádzacej miestnosti.

Otec dvoch detí skončil v domácom väzení a zjavne bude mať jeho šialený počin aj súdnu dohru. Podľa novín Huffington Post počas trojminútového amoku totálne zničil tri novučičké autá a spôsobil škodu za viac ako 24-tisíc eur. K zraneniu ľudí našťastie nedošlo.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu