Sobota25. máj 2024, meniny má Urban, zajtra Dušan

Drsný rozchod v Prahe 2: Ondřej v novom VIDEU vláči Kristýnu na kapote auta!

Kristýna sa opäť snaží zabrániť odchodu Ondřeja vlastným telom
Kristýna sa opäť snaží zabrániť odchodu Ondřeja vlastným telom (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - Nedajú si pokoj?! Dnes už známi aktéri internetového hitu z Česka, príležitostný herec Ondřej Zástera a jeho expriateľka Kristýna, sa od seba nevedia odtrhnúť. Podľa našich informácií ich drsný rozchod nebol prvý a pravdepodobne ani posledný. Na novom videu vidno, že blondínka sa svojho milého nemieni vzdať a jej zmysel pre melodrámu nestráca na sile. Na oplátku sa z úst mladíka na jej osobu zosypú už tradičné vulgarizmy.

Vaše tipy

Je to podvod alebo krutá realita? Nad touto otázkou si lámu hlavu asi všetci diváci, ktorí mali možnosť zhliadnuť roztrasený záznam ich prvého rozchodu. Ondřej sa na kultovom videu snaží striasť svojej bývalej priateľky Kristýny, ktorej dal košom, pretože ho podvádzala. Hysterická dievčina ho na kolenách prosí, aby ju neopúšťal, ale jej slzy nepadajú na úrodnú pôdu. Mladík v mercedese ju nevyberanými slovami pošle kade ľahšie.

Zdá sa však, že príbeh ich "lásky" sa tým ani zďaleka neskončil. Na novom videu v oveľa lepšej kvalite, ktoré tentokrát nafilmovala iná osoba, sú obaja protagonisti vo svojom živle a búrlivo si vyznávajú svoje city. Teda Kristýna plače rozvalená na kapote auta a snaží sa zabrániť expriateľovmu odchodu vlastným telom, kým vytočený Ondřej ju častuje prívalom nadávok, ktoré zaklincuje už tradičným: "Ja idem do p**ele, choď do p**e!" Na blondínku vôbec neberie ohľad, naštartuje motor a povláči ju na kapote. Či dievča neprišlo k nejakej ujme, sa už zo záznamu nedozvieme. Ani to, kedy bol vlastne natočený.

Mladík má však na sebe totožné oblečenie ako na záberoch, ktoré sa objavili v utorok na portáli YouTube. Mediálna sláva sa mu pravdepodobne nepozdávala na toľko, že novinára, ktorý mu chcel položiť niekoľko otázok, vytiahol z auta a zvalil na zem. Celý incident sprevádzali nahnevané slová: "Čo robíte, čo tu natáčate, ty vole? Aké otázky k rozchodu v Prahe, aké otázky k rozchodu v Prahe,...? Nestačí, že mám video po celom nete?... Si robíte prdel, nie? Choďte už otravovať niekoho iného, ku*va!"

V súvislosti s tým, že by mohlo byť všetko iba nahrané pre účely reklamnej kampane, sme oslovili aj dovozcu áut Mercedes do Českej republiky. Odpoveď Kláry Kulíškovej z marketingového oddelenia však tieto domnienky vyvrátila. "Takéto video považujem za nechutné a úprimne, je mi slečny ľúto. Určite by sme takéto videá ako marketingový ťah nenatáčali." Na rozuzlenie tejto "telenovely" si teda budeme musieť ešte počkať.

Drsný rozchod 2

 

 

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu