Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Merkelová to zabila: V takýchto veľkých sra*kách sme!

Merkelová si pri opise situácie v eurozóne pomáha rukami
Merkelová si pri opise situácie v eurozóne pomáha rukami (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - Hovorí sa, že humor je korením života, čo najnovšie dokazuje fotomontáž na tému krízy otriasajúcej eurozónou. Tá sa stala predmetom rôznych vtipov v poslednom období už niekoľkokrát.

Fotografia znázorňuje nemeckú kancelárku Angelu Merkelovú, ako svojmi gestami naznačuje situáciu, v ktorej sa eurozóna ocitla. Začína októbrom 2009 a končí septembrom 2011.

Najvplyvnejšia žena sveta ukazuje pomocou prstov a dlaní, do akej miery ekonomická kríza krajiny Európskej únie zasiahla. Najprv je to len malý kúsok, ktorý sa ale postupom mesiacov a rokov zväčšuje. Nakoniec nemecká politička roztiahne svoje ruky a demonštruje tak, že situácia je naozaj vážna. "Sme v poriadnych sra*kách," mohol by niekto povedať.

Merkelová to zabila: V
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: Facebook)

Nie je to po prvýkrát, čo sa dlhová kríza stala terčom vtipov. Minulý týždeň dokonca internetom kolovalo video, ktoré si uťahovalo z gréckeho premiéra Jorgosa Papandrea. Neznámy užívateľ prerobil skladbu Amadeus,  pôvodne od Falca, a prerobil ju tak, aby zapadla do aktuálneho diania. Názov "F*ck you Papandreu hovorí za všetko.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu