Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Exkluzívne kartárske video: Takto klame Ficov poslanec!

Ján Zvonár sa na zastupiteľstve nenudí, hrá sa karty
Ján Zvonár sa na zastupiteľstve nenudí, hrá sa karty (Zdroj: Tip čitateľa)

BRATISLAVA – Smerák Ján Zvonár rozhodne vie, ako si spríjemniť hodiny strávené v práci. Kým väčšina ľudí by za hranie sa na počítači počas pracovnej doby mala problém, poslanec Bratislavského samosprávneho kraja si kartovú partičku vychutnal bez stresu. Keď sme ho na túto tému oslovili, všetko poprel napriek tomu, že o jeho tajomstve máme dôkazové video!

Nedávne zasadnutie zastupiteľstva BSK zrejme bývalého starostu bratislavskej Rače nebavilo natoľko, že siahol po svojom netbooku a spustil si kartovú hru FreeCell Solitaire. Bez zábran klikal z karty na kartu, z času na čas pozrel na kolegu za rečníckym pultom, no v hre sa jednoznačne nenechal rušiť.

Keď sme sa ho na jeho malý prehrešok opýtali, zaryto odmietal, že by sa hral. „Nie, určite som nehral,“ uviedol hneď niekoľkokrát. Potom sme mu povedali, že máme dôkaz v podobe videa, na čo reagoval zjavne zmätene. „Možno niečo také tam prešlo (na monitore, pozn. red.), ale určite som nehral,“ zopakoval poslanec.

Z prostredia poslaneckého klubu Smer nám však anonym potvrdil, že Zvonár si obľúbenú kartovú hru na počítači zahrá rád a pomerne často. Nám povedal, že takéto správanie neuznáva. „Nie, samozrejme nič také neschvaľujem.“ Video však ukazuje presný opak...

Ján Zvonár a Solitaire

Ján Zvonár a Solitaire 2


Stali ste sa svedkom zaujímavej udalosti? Máte pre nás informácie či fotografie? Napíšte nám na tipy@topky.sk, pošlite SMS alebo MMS na číslo 0904 117 346.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu