Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

"Prekliaty" labrador: Mužovi prekazil najromantickejšiu chvíľu!

Muž kľačí na kolenách a žiada priateľku o ruku
Muž kľačí na kolenách a žiada priateľku o ruku

LONDÝN - Psa mnohí považujú za najlepšieho priateľa človeka. Ale ten, ktorý prekazil svojmu pánovi najdôležitejší okamih jeho života, si u neho zrejme pekne zavaril.

Mladík mal všetko dopredu premyslené. Zobral svoju priateľku na prechádzku do lesa a spoločnosť im robil aj čokoládový labrador. Teraz si však určite želá, aby ho vtedy radšej nechal doma. V momente, kedy si kľakol na kolená, aby sa svojej milej opýtal, či s ním chce stráviť život, totiž pes začal zúrivo štekať. A to priamo uprostred romantického vyznania lásky v tichom lesnom prostredí. Zviera sa okamžite rozbehlo smerom ku kamere, ktorú mladík položil obďaleč, aby mal na vzácnu chvíľu pamiatku.

Či dievčina povedala "áno", nie je známe. Podľa záberov, na ktorých mu tesne pred tým, ako začal labrador vyvádzať, to vyzerá tak, že jej odpoveď bola kladná.

Video si na serveri Youtube pozreli už tisíce užívateľov a niektorí z nich ho aj vtipne okomentovali. Jeden napísal, že "pes sa asi snažil svojmu majiteľovi naznačiť, aby to (žiadosť o ruku) nerobil".

Dojímavý príbeh leva z obývačky: Na prvých majiteľov nezabudol

Pokazená žiadosť o ruku

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu