Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Ženu napadli traja 60-kiloví psi, musela podstúpiť plastiku!

Kate pri útoku utrpela viaceré zranenia Zobraziť galériu (3)
Kate pri útoku utrpela viaceré zranenia (Zdroj: Caters News)

BRISTOL - Kate Hancocková sa jedného pekného dňa vybrala na prechádzku do lesa a zobrala so sebou aj svojho domáceho miláčika - deväťročného kríženca Cassie. To ešte netušila, že domov sa už vráti bez neho, a navyše pekne doráňaná.

Počas venčenia ju totiž napadli traja anatolskí pastierski psi, ktorých majiteľkou je manželka riaditeľa jednej z najstarších britských firiem zameraných na predaj vína. Tá nebola v čase útoku doma a psov sa staral podnájomník.

Každé zo zvierat vážilo najmenej 60 kilogramov. Štyridsaťsedemročnej žene dohrýzli takmer celé telo vrátane hlavy, tváre a rúk. Zranenia boli tak rozsiahle, že Kate musela podstúpiť plastickú operáciu. Jej štvornohý miláčik útok neprežil.

Súd v meste Bristol rozhodol o tom, že Sarah Averyová musí obeti zaplatiť odškodné vo výške 10 000 libier (v prepočte 11 550 eur). Okrem toho si musí odkrútiť 40 hodín verejnoprospešných prác. Sudca na pojednávaní uviedol, že chov spomínaného plemena ako domáce zviera by nemal byť vo Veľkej Británii povolený. Hmotnosť anatolských pastierskych psov dosahuje niekoľko desiatok kilogramov a podľa odborníkov sú schopné zabiť vlka či koňa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu