Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Jeleň sa vybral na ruju a skočil na peknú blondínku!

Jeleň si dievča pomýlil s laňou
Jeleň si dievča pomýlil s laňou (Zdroj: YouTube)

Veľmi podivný zážitok sa minulý týždeň prihodil dvom mladým ženám a jednému mužovi z USA. Hlavným aktérom bol neskúsený jeleň, ktorý zrejme premeškal dobu párenia a vrhol sa na jednu z prítomných žien. Blondínka sprvu nevedela, čo sa deje, potom ale začala utekať. Jeleň ju prenasledoval dovtedy, kým neskočila do auta.

Dve ženy, ktoré nakrúcal ich priateľ na kameru, sa ocitli v prítomnosti mladého jeleňa. Zviera bolo na prvý pohľad úplne pokojné, preto sa rozhodli, že sa k nemu priblížia. Už to vyzeralo, že sa dokonca nechá pohladkať, vtom ale prejavil záujem o niečo úplne iné. Ako keby premeškal dobu párenia, ktoré prebieha od septembra do októbra, vybral si za svoj ​​"neskorý" cieľ blondínku v šedej mikine.

Komická snaha o párenie sa však zmenila vo vytrvalý útok. Mladá žena behala po trávniku a jeleň jej bol neustále v pätách. Autor videa, ktoré sa na internete objavilo minulú stredu stredu, sa priamo zajachtal smiechom.

Nakoniec sa všetci traja prítomní ľudia museli uchýliť do bezpečia auta. Ani to však jeleňa neodradilo a snažil sa k nim dostať aj cez sklo. Jedinou záchranou bolo odísť preč.

Jeleň obťažoval blondínku

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu