Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Svadba ako z apokalypsy: Novomanželov zasiahla piesočná búrka!

Jennifer a Gus zažili netradičnú svadbu vďaka počasiu
Jennifer a Gus zažili netradičnú svadbu vďaka počasiu (Zdroj: YouTube)

FLORENCE/BRATISLAVA - Každá nevesta túži po dokonalej svadbe. Nezáleží však na tom, koľko peňazí a energie sa vloží aj do tých najmenších detailov, prevziať kontrolu nad počasím je nemožné. Na vlastnej koži sa o tom v polovici septembra presvedčili snúbenci z Arizony. Spočiatku to vyzeralo, že im bude pri vstupe do manželstva svietiť slniečko, potom sa ale mestom Florence prehnala piesočná búrka.

Snúbenci Gus a Jennifer sa v sprievode rodiny a priateľov chystali povedať svoje áno v naaranžovanom svätostánku pod otvoreným nebom. Keď sa ale blížila hlavná časť obradu, začal fúkať silný vietor, ktorý so sebou niesol prach a piesok. Informoval portál novinky.cz.

"Pozrel som sa hore a videl tú piesočnú clonu, ako išlo poznať aj z výrazu na mojej tvári. Vedel som, že nás to zasiahne. Stromy sa ohýbali skoro až k zemi a zrazu nebolo vidieť vôbec nič. Dúfal som, že budeme mať ten obrad rýchlo za sebou. Bože. Mali sme ústa plné špiny," povedal čerstvý novomanžel Gus Luna televízii ABC.

V piesočnej búrke potom veľmi ironicky vyzneli aj ich sľuby, ktorých súčasťou bolo presýpanie piesku z dvoch pohárov do jedného spoločného. Práve keď týmto gestom vyjadrili spojenie svojich životov a rodín, búrka prepukla naplno, ako je vidieť na videu, ktoré sa na internete objavilo v polovici októbra.

Nevesta zápasila so závojom a nervózny ženích už by bol najradšej niekde vnútri v bezpečí. Keď boli konečne oddaní, len letmo sa pobozkali a ponáhľali sa preč, uviedol denník The Daily Mail. Aj tak môže vyzerať svadba.

Svadba v búrke

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu