Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Jaggerova dcéra v reklame na rúž? Veď má zuby ako hrable!

Jaggerova dcéra opäť Zobraziť galériu (7)
Jaggerova dcéra opäť "zahviezdila" zubiskami (Zdroj: YouTube)

LONDÝN – Svet kozmetiky sa úplne zbláznil! Tvárou známeho výrobcu líčidiel sa totiž stala mladučká Georgia May Jagger (18). Na tom by nebolo nič zvláštne, keby táto modelka nepropagovala práve rúž na pery – s veľkými ústami aj zubiskami!

Kde nechali oči?! Zdá sa, že zástupcovia britskej kozmetickej značky majú netradičný zmysel pre humor a ženskú krásu zároveň. Inak sa ani nedá vysvetliť fakt, že do svojej kampane spoločnosť obsadila práve Georgiu, ktorá po slávnom otcovi zdedila úsmev takmer na polovicu tváre. So žiarivo červeným odtieňom rúžu má síce chrup biely ako sneh, no veľkosť jej zubov a medzierka medzi nimi doslova vyráža dych!

V klipe, ktorý predstavuje zostrihané zábery zo zákulisia výroby reklamného materiálu, sa plavovlasá tínedžerka mala blysnúť v úlohe hviezdy večera. Okrem tmavomodrých trblietavých minišiat jej k perfektnému imidžu mala dopomôcť práve ohnivo červená farba na perách. Tá však spôsobila, že divák si na prvýkrát nestihne všimnúť nič iné, len jej nadpriemernú dávku zubnej skloviny!

Ktovie, akým zázrakom sa Georgia k exkluzívnej zákazke vlastne dopracovala. Zlé jazyky si totiž šepkajú, že modelka si kariéru nebuduje krásnym telom, ale vplyvným priezviskom. V rukách má však už množstvo skúsenosti, a tak sa zo sveta reklamy zrejme len tak nevytratí.





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu