Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Jaggerova dcéra túžila po strojčeku na zuby: Dnes jej „hrable“ vynášajú milióny!

Georgia May Jagger prerazila v modelingu práve vďaka jedinečnému chrupu. Ako vysvitlo, vďačí zaň obom rodičom. Zobraziť galériu (8)
Georgia May Jagger prerazila v modelingu práve vďaka jedinečnému chrupu. Ako vysvitlo, vďačí zaň obom rodičom. (Zdroj: Grazia)

NEW YORK – Úspešná a bohatá iba vďaka mame! Keď Georgia May Jagger (21) drala školské lavice, jej jedinou túžbou bolo zbaviť sa širokej medzery v predných zuboch. Prezieravá matka a skúsená modelka Jerry Hall (56) však o strojčeku na chrup nechcela ani počuť. Výsledok? Plavovláske sa ponuky len tak sypú a nedokonalý úsmev sa stal jej vlastnou poznávacou značkou.

Bok po boku ani nemôžu vyzerať lepšie! Hoci sa už desaťročia na nás odvšadiaľ valia reklamy s vybieleným a rovným chrupom, Jerry Hall pri svojej dcére zavetrila obrovský potenciál. Georgia totiž po otcovi zdedila veľké ústa a výraznú medzeru medzi zubami. Práve vďaka tejto jedinečnej anomálii jej dnes svet modelingu leží pri nohách a svojou tvárou zdobí mnohé úspešné kampane. V tej poslednej si zapózovala s mamou v slnečných okuliaroch značky Sunglass Hut pri príležitosti Dňa matiek.

Jaggerova ex a dcéra zvolili jednoduché čierne outfity, rozpustené blond lokne zvlnené do jemných špirál a spoločný mali aj široký úsmev. Žlté pozadie ich vzájomný rozdiel jednej generácie stlačil na minimum, vďaka čomu z oboch dám sršalo množstvo mladistvej energie. Pri príležitosti druhej májovej nedele, ktorá aj za veľkou mlákou vzdáva hold všetkým matkám, si Georgia zaspomínala, za čo by mala tej svojej nespočetne veľakrát poďakovať: „Keď som chodila do školy, želala som si strojček na zuby, ktorý by mi ich skorigoval. Potom som to radšej vzdala a dnes som za to rada.“

Georgia May Jagger s
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Sunglass Hut)

Úspešná manekýnka sa s pootvorenými ústami objavila aj v najnovšom vydaní magazínu Grazia. V ňom netradičná kráska prezradila, ktorú časť svojho tela zdobí najradšej. „V práci mi upravujú nechty aj štyrikrát do dňa, takže keď ich mám iba pre seba, rada sa s nimi hrám. Kryštáliky, drobný piercing, perličky... Pokiaľ ide o nechty, som ako malé dieťa,“ nechala sa počuť v priloženom interview. Pravdou zostáva, že s jej netypickým vzhľadom štylisti a vizážisti dokážu všakovaké kúzla. Aj preto ju dizajnérska obec a kozmetickí giganti doslova zbožňujú.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu