Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Túto krásku nespoznáte: Jaggerova dcéra sa zmenila na bizarné čudo!

Georgia May Jagger oslavovala narodeniny ako divoký jašter s rohmi. Zobraziť galériu (5)
Georgia May Jagger oslavovala narodeniny ako divoký jašter s rohmi. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN – Narodeninová párty vo veľkom štýle! Hoci Halloween majú zahraničné celebrity dávno za sebou, niektoré z nich na extravagantné kostýmy nedajú dopustiť. Patrí medzi ne aj Georgia May Jagger, ktorá nedávno oslávila 21. narodeniny. Na jej vlastnom žúre by ste ju však zaručene neidentifikovali. Pozrite, čo si úspešná modelka na seba navliekla.

Ako vystrihnutá z Avatara! Takýto surrealistický dojem zanechávala dcéra slávneho rockera Micka Jaggera, len čo v piatok vystúpila z auta pred istým londýnskym klubom. Rezervovala si tam totiž priestory, aby to mohla poriadne roztočiť so svojimi blízkymi priateľmi na narodeninovej oslave. Nechýbala jej dych berúca kostýmová úprava, ktorá ju zmenila na nepoznanie.

Georgia May Jagger na svoj veľkolepý večer zvolila priliehavý overal, v ktorom vynikla jej štíhla figúra manekýnky. Výraznou premenou prešla predovšetkým jej tvár, ktorá hrala odtieňmi fialovej a dokonca disponovala aj dvomi rohmi na čele. Známa modelingová hviezda stelesňovala futuristického jaštera s uhrančivý pohľadom.

O netypickej kráske je známe, že genetické prednosti modelky zdedila po svojej matke Jerry Hall. Georgia pritom nikdy nemala v pláne robiť túto prácu. „Keď som bola mladšia, nechcela som vstúpiť do modelingu, ale mama mi vždy hovorievala “Och, áno, budeš to robiť,” a ja jej vždy na to “Nie, mama!”,” zaspomínala si britská celebrita na svoje začiatky. Aspoň jednou dobrou radou do života ju však matka predsa len vyzbrojila. Vystríhala ju pred tým, aby sa vydala za podobný typ muža, akým je jej otec Mick. Ten totiž odjakživa patril k nenapraviteľným sukničkárom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu