Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Xena ako zmyselná blondína: Jej nová šou pripomína porno!

Niekdajšia Xena ako blondína - a hore bez! Zobraziť galériu (6)
Niekdajšia Xena ako blondína - a hore bez!

LOS ANGELES – Podľa tvorcov je to akčná dráma, no v skutočnosti ide o seriál plný nahoty, erotiky a sexu. Reč je o amerických epizódach v rímskom štýle, v ktorých sa jednej z hlavných úloh zhostila aj Lucy Lawless (41). Tá z ohnivej červenej presedlala na blond a ukázala prsia v dráždivom kúpeli!

Rímsky epos v znamení porna! Tak charakterizujú jeho odporcovia seriál s názvom Spartakus: Krv a piesok, ktorý na americké obrazovky prináša televízia Starz. Na tie britské sa však zrejme už nedostane – kvôli orgiám a obrovskému násiliu ho chcú zakázať!

Už na prvý pohľad sa však Britom lobujúcim za to, aby sa kontroverzná šou u nich nevysielala, nemožno čudovať. Na scény s Lucy Lawless, ktorú u nás poznáme ako čiernovlasú bojovníčku Xenu, má totiž len máloktorý divák žalúdok. V poslednej časti sa s postavou Lukrécie predviedla opäť hore bez, pričom sa so smiechom prizerala, ako jej manžel znásilňuje otrokyňu.

Paradoxom je, že zatiaľ čo vo svete bojujú o to, aby šou dostala červenú, v Amerike jej fanúšikov pribúda. Len poslednú epizódu videlo viac ako milión divákov, ktorí sa už nevedia dočkať tej nasledujúcej. Jej názov znie jednoducho Whore (Šľapka) a aj samotná Lucy priznáva, že nepôjde o ľahké sústo: „Myslím, že veľa ľudí bude šokovaných a vypne televízor.“ Čísla vyjadrujúce sledovanosť tak môžu byť budúci týždeň pre tvorcov seriálu ešte veľmi zaujímavé!





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu