Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Zakázané VIDEO: Dráždivé laškovanie Pamely Anderson... S mladou pipkou!

Pamela Anderson v dráždivej reklame Zobraziť galériu (11)
Pamela Anderson v dráždivej reklame

LOS ANGELES – Sexi veteránka priúča remeslu mladú krv! Vyslužilá sexbomba 90. rokov, Pamela Anderson (42), sa na staré kolená snaží zo svojej povesti vyžmýkať posledné kvapky – v pikantnej reklame si užíva s mladšou sexicou. Jej „hrátky“ s erotickým nábojom však nie sú každému po chuti!

Zvodná ako pred rokmi! Hoci sa hviezda seriálu Pobrežná hliadka v poslednom čase objavuje v médiách ako zhýralá starena s nevábnou pleťou poznačenou vráskami, vo svojej najnovšej reklame už od úvodu nevyzerá práve najhoršie. Skalným fanúšikom navyše pripravila príjemný bonus – dôkaz, že stále má čo ukázať hlavne pod šatami!

Pamela prepožičala svoju tvár a štíhle krivky šťavnatému videoklipu, ktorého úlohou je zviditeľniť internetovú spoločnosť Crazy Domains. V reklame sa objaví najskôr ako dokonale upravená podnikateľka, no už po krátkom okamihu sa stane objektom divokej fantázie svojho mužského kolegu. Ten totiž pri pohľade na mladšiu krásku v miestnosti neodolá a okamžite si obe dámy s bujným výstrihom predstaví polonahé... Ako si oblievané mliekom navzájom obtierajú zadočky!

Dráždivé video je síce v mužských očiach zrejme len oku lahodiacim spestrením dňa, no vďaka ženám sa reklama dočkala prvého zákazu. Po tom, čo sa množili sťažnosti pohoršených dám, totiž tento spot dostal červenú v Austrálii.





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu