Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Hranatá Lady Gaga: Svojich fanúšikov opäť šokovala!

Lady Gaga Zobraziť galériu (9)
Lady Gaga (Zdroj: isifa)

LOS ANGELES – Nepozná hranice! Lady Gaga (23) opäť dokázala, že povesť najextravagantnejšej dámy šoubiznisu si naozaj zaslúži. Tentokrát jej outfit pripomínal čierny matrac s veľkým výstrihom. Kde len na to chodí?

Svojím oblečením opäť ohúrila! Speváčka hitov Poker Face či Paparazzi musí mať alebo veľmi bohatú predstavivosť alebo šialeného stylistu. Najnovšie sa totiž zaodela do dámskej variácie smokingu s akýmsi hranatým hrbom na pleciach pripomínajúcim operadlo kresla! Svojich fanúšikov potešila aj obrovským výstrihom. Ten jej siahal takmer po brucho a odhaľoval poriadnu časť jej poprsia. Svoj odev doplnila čiernymi slnečnými okuliarmi a krvavo červeným rúžom. Spolu s platinovými lokňami vyzerala celá kreácia naozaj dramaticky.

Okrem svojského vkusu v obliekaní však Lady Gaga dokázala aj to, že jej na svojich fanúšikoch naozaj úprimne záleží. Mnohí z nich na ňu v noci dlhé hodiny čakali pred predajňou, v ktorej sa mala podpisovať svoje nové CD The Fame Monsters. Keď sa to speváčka dozvedela, dala im poslať pizzu. A nie jednu - jej objednávka stála celých 1000 dolárov! Príchod občerstvenia svojím verným oznámila prostredníctvom svojej twitter stránky: „Posielam mojím malým monštrám malé pizze za to, že na mňa celú noc čakajú pred predajňou Best Buy...Dúfam, že ste hladní – zajedzte si, ľúbim vás!“ Lady Gaga naozaj vie, ako sa o svojich fanúšikov postarať!

Hranatá Lady Gaga: Svojich
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: isifa)


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu