Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Nohy naširoko a tvrdý dopad - otlčený zadok má už aj Lady Gaga!

Pád na zadok v podaní Lady Gaga Zobraziť galériu (12)
Pád na zadok v podaní Lady Gaga

MONTREAL - Ups, tak táto premiéra celkom nevyšla! Hoci je speváčka Lady Gaga (23) na javisku ako doma, nohy v topánkach na vysokých podpätkoch ju nie vždy poslúchajú na sto percent. Takto sa skončilo jej nedávne pošmyknutie - menším trapasom a zrejme aj poriadnou modrinou!

Ďalšia na zemi! Po sérii tvrdých pristátí na pódiu v podaní latino hviezdy Jennifer Lopez či poprockovej kapely Jonas Brothers sa do radov smoliarov zapísala aj ich excentrická kolegyňa Lady Gaga. Tá trpkú príchuť pádu okúsila uplynulý víkend v Kanade, kde koncertovala v rámci svojho turné Monster Ball.

K nešťastnému pošmyknutiu došlo v úvode singlu Teeth, ktorý popová hviezda svojim fanúšikom predviedla naživo po prvýkrát. Aj keď tentoraz nemala na sebe žiadne krkolomné módne kreácie, na zemi sa ocitla už po prvých sekundách. K ošemetnej situácii bezpochyby prispeli jej závratné podpätky a vyleštená podlaha - vďaka tejto vražednej kombinácii speváčkine pohyby po zvyšok skladby vyzneli veľmi opatrne.

Aj napriek tomu, že takéto zaváhanie nepatrí medzi svetlé okamihy žiadnej šou a každého umelca zaručene vyvedie z miery, treba uznať, že Lady Gaga ponižujúci incident zvládla na výbornú. Zo zeme sa s pomocou tanečníka pozbierala tak rýchlo, ako mohla a ďalej pokračovala v nasadenom tempe. Nabudúce si však možno pre istotu aspoň skontroluje, na akom povrchu bude celý večer tancovať.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu