Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Prezývka mladého DiCapria: Leonardo retardo!

Leonardo DiCaprio Zobraziť galériu (7)
Leonardo DiCaprio

LOS ANGELES – Karate výkopy, následné pády na zem a opičky pre fotografov! Tak sa správal Leonardo DiCaprio na začiatku svojej cesty za slávou. Jeho známi ho vraj pre bláznivé správanie dokonca volali Leonardo retardo! To všetko odhaľuje dokument Hangin’ With Leo.

Neautorizovaný dokument ponúka pohľad do súkromia mladej vychádzajúcej hviezdy. A zdá sa, že Leonardo si začiatky svojej slávy užíval naozaj poriadne. Už pred desiatimi rokmi mala hviezda filmu Titanic veľkú slabosť pre nežné pohlavie. „Leonarda s kamarátmi môžete bežne vidieť ako sa okolo druhej v noci motajú okolo hollywoodskych barov a hľadajú pekné osamotené dievčatá,“ dozvieme sa vo filme.

Dnes by sa štýlový Leo už asi len ťažko dal natáčať so „sexi“ copíkom - fontánkou nad čelom, či pri bláznivom vyvádzaní s kamarátmi. Medzi jeho obľúbené aktivity patrili okrem iného aj karate výkopy. A neodradilo ho ani to, že občas po nich skončil na zemi. Na druhej strane sa však dozvieme aj o Leonardovej láske ku kvalitnej literatúre – jeho obľúbeným autorom je údajne Ernest Hemingway.

Samozrejme, v dokumente nemôžu chýbať ani zábery, v ktorých je DiCaprio sporo odetý. S jeho postavičkou je to však o niečo horšie ako s hereckým talentom. Usudzujúc z plážových záberov, Leo závislosťou na posilňovaní naozaj netrpel. Ani nedostatok svalov mu povesť Don Juana neohrozil.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu