Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Herec DiCaprio predal vilu za 8 miliónov dolárov

Americký herec Leonardo DiCaprio
Americký herec Leonardo DiCaprio (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americký herec Leonardo DiCaprio predal svoju vilu v kalifornskom Malibu s výhľadom na Tichý oceán za takmer osem miliónov dolárov (asi 4,2 miliónov eur).

Ako dnes napísal list Los Angeles Times, kúpil herec známy predovšetkým zo snímky Titanic luxusnú stavbu pred dvoma rokmi za 6,35 milióna dolárov (asi 3,3 miliónov eur). Nový vlastník nie je známy. Moderná vila, ku ktorej patrí súkromná pláž a domček pre hostí, stojí na útese a z pobrežia nie je vidieť. Je tak chránená pred nezvanými hosťami a filmovými fanúšikmi.

DiCaprio vlastní byt v New Yorku a ďalšie domy v Kalifornii. Podľa agentúry DPA herca určite neprinútili k predaju finančné dôvody. DiCaprio totiž figuruje v rebríčku magazínu Forbes medzi najbohatšími hviezdami Hollywoodu. S odhadovaným majetkom vo výške 45 miliónov dolárov (približne 23,7 miliónov eur) obsadil vlani v júli piate miesto. V poslednej dobe DiCaprio zažiaril na filmovom plátne napríklad v dráme Núdzový východ, v ktorom hral so svojou kolegyňou z Titanicu Kate Winsletovou.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu