Utorok28. máj 2024, meniny má Viliam, zajtra Vilma

Jessica Biel v mini: Bohyňa sexepílu s vypracovaným telom!

Jessica Biel Zobraziť galériu (9)
Jessica Biel

NEW YORK - Zdá sa, že v Hollywoode sa zrodila nová fitnes hviezda, ktorá navyše disponuje vycibreným módnym vkusom. Herečka Jessica Biel (27) sa po čase ukázala v minisukni a výsledok je úchvatný - jemné línie jej svalstva doslova vyrážajú dych!

Hrdinka rodinného seriálu V siedmom nebi sa uprostred týždňa objavila na natáčaní televíznej šou obľúbeného moderátora Davida Lettermana. Už od okamihu, ako vystúpila z auta, bolo všetkým jasné, že udržiavanie fyzickej kondície sa pre Jessicu stalo hotovou vášňou. Odhalené ramená, vzdušný čierny top bez podprsenky, béžová minisukňa, sexi nohy a závratné podpätky... To všetko dokazovalo jediné - odjakživa krásna herečka sa zmenila na dokonalú sirénu.

Nádherná priateľka speváka Justina Timberlaka svoje božské telo fanúšikom priblížila ešte v závere minulého roka v pikantnej striptízovej scéne. Práve odvážna snímka s názvom Powder blue v nej prebudila túžbu priviesť zvodné krivky k dokonalosti. Najprv sa zavrela v garáži a vrhla sa na gymnasticky náročné striptérske čísla. Neskôr sa pridala k pravidelnému bežeckému tréningu svojho frajera a momentálne cvičí až neuveriteľných šesť dní v týždni.

Či si herecká hviezda atraktívny vzhľad v budúcnosti udrží, je nateraz otázne. V rozhovore pre magazín Allure sa totiž posťažovala, že práve vynikajúci zovňajšok sa v jej prípade javí ako obrovská prekážka na ceste za významnými filmovými rolami: "Chcem iba dostať šancu. Ak sa vám nepáčim na konkurze, tak ma neobsadzujte. Ale ak ma nechcete ani len vidieť - to zraňuje."


Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na
tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu