Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Bozk roka: Megan Fox "nakŕmená" zvyškami jedla z partnerových zubov!

Megan Fox Zobraziť galériu (14)
Megan Fox

LOS ANGELES - Hollywoodska sexbomba nenávidí bozkávanie! Môže za to trpká skúsenosť, v ktorej sa úbohá Megan Fox (23) stala obeťou nechutnej "romantiky" - partner ju totiž okrem svojich slín počastoval aj zvyškami obeda... Priamo zo zubov!

Hviezde filmu Transformers sa pri predstave nežností na striebornom plátne doslova ježia chlpy. Pocit odporu v nej vypestoval herecký kolega, ktorý si po občerstvení neumyl zuby a počas následnej bozkávacej scény jej okrem jazyka vrazil do úst aj malú ochutnávku. A hoci Megan nepatrí práve medzi fajnovky, mala čo robiť, aby sa po odpornom zážitku ihneď nerozplakala. Nešťastníkovi to však údajne dala pekne "vyžrať" a zvyšok dňa sa k nemu správala ako totálna mrcha.

Krásna herečka si zo zbabraného bozku vzala aspoň ponaučenie a odvtedy si na výber partnera dáva sakramentský pozor: "Ó, Bože! Bozkávanie na plátne je k..va odporné. Dotýkanie pier? Veď to je veľmi intímna záležitosť. Predtým, ako niekoho pobozkám, si musím skutočne obľúbiť jeho osobnosť, nielen to, ako vyzerá."

Napriek tomu, že Megan túžila po sláve už od malička, pripúšťa, že život v žiare reflektorov nie je ani zďaleka taký perfektný, ako dúfala, že bude. Britskej verzii magazínu GQ prezradila, že ako dieťa každú známu osobnosť považovala za veľmi bohatú a vplyvnú. Takisto si myslela, že vďaka svetovej popularite si vyrieši svoje vnútorné záležitosti a stane sa sebavedomou. Prečo sa tak nestalo, ostáva záhadou i pre nás.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu