Utorok28. máj 2024, meniny má Viliam, zajtra Vilma

Tajomstvo úspechu robustnej Kelly Clarkson: Nadváha!

Kelly Clarkson Zobraziť galériu (6)
Kelly Clarkson

LOS ANGELES - Americká speváčka Kelly Clarkson (26) si zo svojich nadbytočných kilogramov ťažkú hlavu rozhodne nerobí - práve naopak. Možno to znie neuveriteľne, no Kelly je presvedčená o tom, že ľudia si ju obľúbili práve vďaka tukovým vankúšom!

Rodáčka z Texasu sa do povedomia širokej americkej verejnosti dostala najmä vďaka prvej sérii speváckej súťaže American Idol, ktorej obdobu u nás poznáme pod názvom Slovensko hľadá superstar. Kelly v televíznej šou totiž večer čo večer predvádzala svoj obrovský hudobný talent a so zlatom v hrdle si nakoniec vybojovala víťazstvo.

Spevácka hviezda na začiatky svojej hudobnej kariéry doteraz spomína s láskou. Podľa jej vlastných slov sa stala známou s nálepkou "tučná", čo sama považuje za obrovskú výhodu: "Bola som najväčším dievčaťom v skupine. Vždy som bola tučnejšia a milióny ľudí za mňa aj tak hlasovali. Majú ma radi takú, aká som."

Kelly svoju účasť v American Idol teda rozhodne neľutuje, ale za túto príležitosť preraziť v hudobnom priemysle je skutočne veľmi vďačná. Nedávno si na túto tému zažartovala v televíznej šou Entertainment Tonight: "Ak by som nebola speváčkou, bola by som na mizine. Nemám totiž žiaden iný talent."

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu