Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Spearsovej turné Circus: Tuleň na javisku... Aha, to je vlastne Britney!

Zobraziť galériu (8)

NEW ORLEANS – Circus bol naozaj cirkus. Tomuto však nedominovali levy, ale skôr tuleň - Britney Spears (27). Speváčka totiž svojou postavou pripomínala tukom obalené zvieratko. Ako vidno na fotkách, jeden z jej kostýmov nezakryl to, čo malo zostať utajené. Figúra tejto blondínky nakoniec nie je taká ladná, ako sa na prvý pohľad mohlo zdať.

Britney sa pri príprave na svoje turné údajne poriadne zapotila. Sám manažér o nej tvrdil, že sa teší tej najlepšej kondícii. Hviezda absolvovala niekoľkomesačný fyzicky vyčerpávajúci tanečný tréning pri nácviku svojej špeciálnej choreografie.

Všetko bolo pripravované tak, aby celé vystúpenie urobilo nezabudnuteľný dojem. Okrem sľúbeného striedania kostýmov sa stala pre fanúšikov veľkým lákadlom aj Britneyina postava, ktorá sa vraj opäť tešila dokonalým tvarom. Práve tu však nastal malý problém.

V scénke, pri ktorej má speváčka oblečené krátke latexové nohavice a zdobenú podprsenku, sa divákom naskytol zaujímavý pohľad. Nevhodne zvolený kostým odhalil roztrasené brucho, ktoré len ťažko možno nazvať atraktívnym.

Toto oblečenie by mala Britney zo svojho predstavenia čo najskôr vylúčiť. Ostatným starostlivo vyberaným odevom sa darilo zamaskovať tento nedostatok oveľa úspešnejšie.

Spearsovej turné Circus: Tuleň
Zobraziť galériu (8)

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu