Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

VIDEO Češka Lenka sa pomstila milencovi: Pekelný útok na anál, zvíjal sa v bolestiach!

Lenka sa svojmu nezbednému frajerovi pomstila vskutku vo veľkom štýle.
Lenka sa svojmu nezbednému frajerovi pomstila vskutku vo veľkom štýle. (Zdroj: YouTube)

PRAHA – Zrejme sa neoplatí robiť si kruté žarty z vlastnej priateľky, ani z iných žien. Keď totiž dajú priechod svojím emóciám, vedia byť pekelne nebezpečné a pomstychtivé. Dokazuje to aj príbeh mladého českého páriku. Čeněk sa rozhodol „potrestať“ Lenku za to, že sa mu zvykla hrabať v telefóne vždy, keď pri ňom nebol.

Vymyslel si pre ňu kanadský žartík, ktorý zahrňoval vymyslený vzťah s inou ženou. Keď na to Lenka prišla, riadne to s ňou otriaslo. Pred emočne nabitým odchodom zo spoločného bytu Čeňkovi zničila drahý televízor. To však nestačilo, aj keď sa nakoniec udobrili, Lenka sa rozhodla, že pomsta sa najlepšie podáva za studena a takisto vymyslela žart.

Ide o skutočne bolestivý vtip, ktorý si mladý Čech určite zapamätá. Lenka mu totiž toaletný papier postriekala slzným plynom. Hneď, ako ho Čeněk použije, pocíti skutočné utrpenie. Váľa sa po zemi a kričí, Lenka pritom všetko natáča na video. Najhoršie na tom je, že týmto sa pomsta nekončí, Lenka totiž "slzák" použila ešte aj na niečo iné!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu