Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Sexistické VIDEO o ženských prsiach terčom kritiky: Všetko je inak!

Dievčina sa dobre pobavila
Dievčina sa dobre pobavila (Zdroj: YouTube)

LOS ANGELES - Ženské prsia hádam nikdy neprestanú fascinovať mužov. Nazývajú ich tými najrôznejšími menami od melónov až po kozy. Dvojica kanadských vtipálkov v tejto súvislosti nakrútila video, ktoré jedni považujú za veľmi vtipné, iní naopak za sexistické. Aký je váš názor?

Členovia zoskupenia Nelk Filmz sú známi tým, že radi robia zvláštne veci, ktoré si vyžadujú reakciu. Ako napríklad, že okoloidúcim ľuďom kládli na plecia citróny alebo ukradli futbalovú loptu počas zápasu.

Svojim ostatným počinom však zašli ešte ďalej. Pristupovali k neznámym dievčatám a ženám na ulici a z ich úst sa ozývalo: "šejkery, prsíčka, melóny či džbány". Určite hneď každému napadne, že týmito názvami častovali ženské prsia. Pravda vás zrejme prekvapí. Za dotyčnou ženou stál totiž vždy ešte niekto ďalší, ktorý držal v ruke práve to, čo mladí Kanaďania menovali.

V súvislosti s videom sa objavila aj značná kritika, ktorá ho označila za sexistické a hoci ide len o vtip, aj tak ide o urážku. "Títo muži chodia po meste a kvôli tomu, čo robia, sa ženy cítia veľmi veľmi nepríjemne a trápne. Mali by sa hanbiť a radšej navštíviť seminár o sexuálnom obťažovaní. Až potom by som ich pustil späť na pláž," napísal rozhorčene Michael James.

Poklona ženským prsiam

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu