Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

VIDEO o tom, ako jedna kráska strápnila mužov pred ich priateľkami!

Modelka to na mužov rovno vybalila
Modelka to na mužov rovno vybalila (Zdroj: YouTube)

DUBLIN - Ženy, ako by ste zareagovali, keby vášho priateľa na ulici zastavila krásna brunetka v spodnej bielizni a spýtala sa ho, čo si o nej myslí? Muži, čo by ste jej povedali? Presne takto prebiehal kanadský žartík, ktorý bol nakrútený pri príležitosti dnešného sviatku svätého Valentína.

Muži, ktorí nakupovali nedávno so svojimi priateľkami v írskom Dubline, mali čo robiť, aby si zachovali pokojnú tvár. Na ulici ich totiž oslovila írska modelka Haley Ryanová oblečená v kabáte a pýtala sa ich, čo si myslia o darčeku, ktorý si pripravila pre svojho milého. Čo ale nečakali, bolo, že žena vzápätí kabát roztvorila a pod ním sa zjavil sen každého muža - ženské telo zahalené do sexi spodnej bielizne.

Zaskočení a treba dodať, že aj príjemne prekvapení muži, brunetku uistili, že jej darček sa určite bude páčiť. Vtom sa k nim už vrátili ich polovičky a zvedavo, a možno aj trochu žiarlivo, si obzerali sporo odetú slečnu. Nakoniec si ale vydýchli, pretože Hayley im oznámila, že išlo o kampaň spodnej bielizne, ktorá sa od pondelka začala predávať v jednom obchodnom reťazci.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu