Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Harry Potter prežíva maximálne šťastie: Už 10 rokov miluje TÚTO ŽENU!

Daniel Radcliffe Zobraziť galériu (8)
Daniel Radcliffe (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Spokojný a šťastný! Herec Daniel Radcliffe, ktorý dnes oslavuje 33. narodeniny, sa netají tým, že prežíva priaznivé obdobie. Svoj podiel na tom nepochybne má aj harmonický vzťah s herečkou Erin Darke.

Daniel Radcliffe sa narodil 23. júla 1989 v Londýne. Už v útlom detstve sa túžil stať hercom, avšak jeho rodičia túto možnosť spočiatku akosi nepripúšťali. Napokon sa mu podarilo ich presvedčiť a jeho fotku poslali do spoločnosti BBC, ktorá robila casting da postavu chlapca do adaptácie románu Charlesa Dickensa. 

Daniel uspel a postupne začali prichádzať ďalšie príležitosti. Samozrejme neodmysliteľne spätý je so ságou Harry Potter, kde stvárnil ústrednú postavu. 

Harry Potter prežíva maximálne
Zobraziť galériu (8)

Talentovaný mladík si však zahral aj v mnohých iných počinoch a dokázal, že vie stvárniť aj iné úlohy, nie len čarodejníka. Spomenúť možno napríklad počiny Stratený v džungli, Útek z Pretorie, či Podfukári 2. Účinkoval aj vo vybraných seriáloch a tiež na doskách, ktoré znamenajú svet. 

Danielovi sa však darí nielen v profesijnom živote, ale tiež v súkromí. Spoločne s herečkou Erin Darke tento rok oslavujú 10. výročie ich vzťahu. „Mám skutočne pekný život. Sme spolu šťastní,” uviedol v nedávnom rozhovore pre People známy herec. 

Dvojica sa spoznala počas nakrúcania filmu Kill Your Darlings a Radcliffe sa netají tým, že sa im spolu pracuje veľmi dobre. Pristane im to, čo poviete?!

Erin Darke a Daniel Radcliffe
Zobraziť galériu (8)
Erin Darke a Daniel Radcliffe  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Daniel Radcliffe
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu