Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Miláčik žien pred rokmi: Och, veď vôbec nebol sexi!

Chris Pratt Zobraziť galériu (6)
Chris Pratt (Zdroj: NBC)

LOS ANGELES - Mnohé ženy sa určite zhodnú, že herec Chris Pratt je príťažlivý muž. Keď sa však pozrieme na snímky z jeho starších filmov... Nuž, aj on musel do krásy jednoducho dospieť.

Chris Pratt sa narodil 21. júna 1979. Ako dieťa sa venoval wrestlingu a už tedy hovoril, že raz bude slávny a bude zarábať obrovské peniaze. „Nemal som tušenia ako. Nič som nikdy nerobil nijako proaktívne,” zaspomínal si po rokoch, keď už mohol povedať, že jeho slová z detstva sa vyplnili. 

Galéria: Chris Pratt

Chris pritom opustil školu a zarábal si predajom lístkov, dokonca robil aj striptéra. Istý čas bol bezdomovcom a spával v dodávke. 

Ako 19-ročný umýval stoly v reštaurácii, kde ho objavila herečka Rae Dawn Chong, ktorá mu dala šancu vo svojej režisérskej prvotine. Potom sa dostal k seriálom Everwood a The O. C. V časoch jeho začiatkov za ním dievčatá ešte prevdepodobne príliš nebláznili. 

Miláčik žien pred rokmi:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Warner Bros. Television)

Miláčik žien pred rokmi:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Sci Fi Pictures)

Potom hral vo filmoch ako Wanted, Vojna Neviest, Moneyball či 30 minút po polnoci. A v roku 2014 prišiel jeho hviezdny prielom. Dovtedy hrával vedľajšie úlohy, teraz sa stal hlavným hrdinom marvelovky Strážcovia Galaxie. 

Nasledovali filmy ako Jurský svet, Sedem statočných, Pasažieri, Strážcovia Galaxie Vol. 2, Avengers: Infinity War, Avengers: Endgame a najnovšie The Tomorrov War. 

Chris Pratt
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Amazon Prime Video)

Chris sa od svojich začiatkov zmenil a v roku 2014 sa stal druhým najsexi mužom v rebríčku časopisu People. Kvôli filmom predtým často priberal, najviac v roku 2013, keď vážil až 134 kíl. 

V roku 2009 sa Pratt oženil s kolegyňou Annou Faris, no v roku 2017 sa rozišli a v nasledujúci rok aj rozviedli. Potom začal chodiť s dcérou Arnolda Schwarzeneggera. Katherine si vzal za manželku v júni 2019. 

Katherine Schwarzenegger, Chris Pratt
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA)

Herec Chris Pratt so
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: twitter.com/Chris Pratt Source)

Viac o téme: Chris Pratt
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu