Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Slovenský hokejista zbalil najväčšiu sexicu šoubiznisu a... Dieťa na ceste!

Marián Gáborík Zobraziť galériu (3)
Marián Gáborík (Zdroj: Instagram iversanns a mgaborik12)

BRATISLAVA - Kedysi bol jeho najväčšou láskou hokej, za chvíľu z neho ale bude otec rodiny. Práve v čase, keď sa už Marián Gáborík napriek stále platnej zmluve dlhšie hokeju nevenoval, prišla správa, že manželka Ivana Gáborík mu čoskoro porodí prvé dieťa.

Marián Gáborík sa narodil 14. februára 1982. S hokejom začínal v Trenčíne ako 16-ročný v sezóne 1997/1998. Už od roku 2000 však začal hrať v zámorskej NHL. V sezóne 2013/2014 získal Stanleyho pohár s mužstvom LA Kings. V Trenčíne financoval výstavbu štadióna, ktorý teraz nesie jeho meno. 

Minulý rok sa začal skloňovať koniec jeho aktívnej hokejovej kariéry. Pre zranenia totiž vynechal celú sezónu. Keďže má stále platnú zmluvu, snažil sa rehabilitovať a vrátiť sa na ľad, no v jeho veku to už so zraneniami nie je také jednoduché. A sám sa vyjadril, že ak sa mu nepodarí vrátiť do NHL, inde hrať už nemieni. 

Slovenský hokejista zbalil najväčšiu
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram iversanns a mgaborik12)

Šport už pre Mariána zrejme nie je prioritou, keďže sa čoskoro stane otcom. V roku 2011 ulovil sexicu Ivanu Surovcovú, ktorá bola na Slovensku známa vďaka šou Let’s Dance. O šesť rokov neskôr nasledovala svadba. A v novembri 2011 sa prevalilo, že očakávajú prírastok. 

Galéria: Ivana a Marián Gáboríkovci
Slovenský hokejista zbalil najväčšiu
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram iversanns a mgaborik12)

Viac o téme: Marián Gáborík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu