Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Po Dare Rolins zbalil ďalšiu speváčku: Preboha, fakt ju dobil hokejkou?

Jaroslav Bednář Zobraziť galériu (4)
Jaroslav Bednář (Zdroj: HC Slavia Praha)

PRAHA - Bývalý krídelník pražskej Slávie Jaroslav Bednář (45) bol u nás známy najmä ako partner speváčky Dary Rolins. Neskôr randil s jej kolegyňou Helenou Zeťovou, ktorá tvrdí, že od neho dostala pár tvrdých rán hokejkou.

V roku 2018 ukončil svoje hokejové pôsobenie. Jaroslav Bednář dnes oslavuje 45. narodeniny. Kariéru začal v pražskej Slávii, neskôr pôsobil aj v zámorskej NHL. Potom sa vrátil do Slávie, kariéru ukončil v Hradci Králové. A aktuálne je športovým manažérom HC Slavia Praha. 

Po Dare Rolins zbalil
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TASR)

Pre mnohých bol ale oveľa zaujímavejší jeho osobný život. Niektoré médiá ho dokonca označovali za zberateľa slávnych žien. Randil s Darou Rolins či Helenou Zeťovou. Práve vzťah s druhou menovanou bol poriadne búrlivý a zasahovala u nich aj polícia. Po jednom takomto incidente sa hokejista bránil, že svoju partnerku nezmlátil a išlo o konflikt s treťou osobou.

Muži zákona sa však vyjadrili, že takáto skutočnosť im známa nie je a ani jeden z nich pri riešení situácie nikoho tretieho nespomenul. Zeťová však tiež pred novinármi tvrdila, že nič vážne sa medzi nimi nestalo. Po rokoch ale otočila. „Keď dostaneš niekoľko rán hokejkou, tak sa ten pozitívny vzťah trocha naruší,” odpovedala kedysi Adele Banášovej v jej šou na otázku, aký má vzťah k hokeju. 

Helena Zeťová a Jaroslav
Zobraziť galériu (4)

Nech už to bolo akokoľvek, hokejista našiel šťastie u inej blondínky. Dal sa dokopy s miss Luciou Hadašovou, ktorá mu už porodila dve deti. O žiadnych problémoch v ich vzťahu zatiaľ počuť nebolo. 

Po Dare Rolins zbalil
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Jaroslav Bednář
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu