Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Česká herečka oslavuje 60: Ešte pred rokom odhaľovala prsia, aha!

Monika Maláčová Zobraziť galériu (8)
Monika Maláčová (Zdroj: Lionsgate)

PRAHA - K hereckej profesii často patrí aj odhaľovanie tela a dokonca aj intímnych partií. Niektoré herečky s tým majú problém, to však nie je prípad Češky Moniky Maláčovej (60). Tá je známa skôr ako divadelná herečka, ale objavila sa aj vo viacerých filmoch a viackrát v obnaženej polohe. Tesne pred 60-kou dokonca aj na divadelných doskách.

Monika Maláčová sa narodila 9. apríla 1959. Okrem hereckého talentu má aj ten spevácky, ale príliš ho nerozvíjala, je skôr na druhej koľaji. Pôsobila vo viacerých divadlách – v Prahe aj Brne. 

V rámci televíznej tvorby spolupracuje najmä s Českou televíziou, pre ktorú natočila viacero inscenácií. A na rozdiel od niektorých kolegýň nemala problém prijať ani úlohy, v ktorých nezostala po celý čas zahalená. 

Česká herečka oslavuje 60:
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: CT)

Zahrala si ale napríklad aj v neslávne známom horore Hostel, ktorý bol pre Slovensko akousi turistickou antikampaňou. Monika sa objavila v druhej časti ako pani Bathory – meno jej postavy odkazuje na známu krvavú grófku a v ničom za ňou nezaostávala. 

Česká herečka oslavuje 60:
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Lionsgate)

Problém s nahotou nemá Maláčová ani vo vyššom veku. Minuý rok si zahrala v divadelnej hre inšpirovanej filmovým scenárom Je třeba zabít Sekala. Síce toho až tak veľa neukázala, ale nechala si kolegom ohmatávať obnažený prsník. „Škoda, že má Igor Bareš takú chlapskú ruku,” skonštatovali na webovej stránke, ktorá sa venuje práve odhaleným scénam slovenských a českých herečiek. 

Česká herečka oslavuje 60:
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: CT)

Viac o téme: Monika Maláčová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu