Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Ďalšia špinavosť v kampani: Matovič tvrdí, že bilbordy proti Kiskovi nepatria OĽaNO

(Zdroj: topky)

BRATISLAVA - Politická strana Obyčajní ľudia rozvešala po Slovensku bilbordy proti Andrejovi Kiskovi. Ako povedal dnes na tlačovej besede Igor Matovič, nejde o Obyčajných ľudí a nezávislé osobnosti, teda jeho hnutie.

„Sú to bilbordy kamaráta Roberta Fica – Víťazoslava Mórica, ktorý nám pred dvoma rokmi ukradol názov. Potom sme ho museli rozšíriť o spojenie nezávislé osobnosti,“ povedal Matovič, ktorý zároveň upozornil, že Móricove železničné opravovne vo Vrútkach dostávajú lukratívne zákazky od štátu. Matovič zároveň dodal, že volil Kisku v 1. kole a bude aj v druhom.

Išlo o tento bilbord:

Ďalšia špinavosť v kampani:
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: topky)

"Ide približne o 800 až 1000 billboardov, ktoré s nami nemajú nič spoločné. Ja som v prvom kole volil Andreja Kisku a aj v druhom kole budem voliť Andreja Kisku," avizoval Matovič. Podľa jeho slov ide o billboardy dobrého kamaráta Roberta Fica Víťazoslava Mórica, "ktorý dostáva veľmi lukratívne štátne zákazky a peniaze míňa, aby oblepil celé Slovensko. Celkom zaujímavé tunelovanie štátnych peňazí".

Na čiernobielych bilbordoch je Kiskov citát z denníka Sme s otázkou, či je za registrované partnerstvá homosexuálov. Kiska odpovedal, že je. Na bilborde je podpísaná Politická strana Obyčajní ľudia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu