Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Bednárikov zdravotný stav je vážny: Režisér skončil v kóme!

Zdravotný stav Jozefa Bednárika je vážny. Zobraziť galériu (4)
Zdravotný stav Jozefa Bednárika je vážny.

BRATISLAVA - Strach a obavy! Ako sme vás na topkách informovali, obľúbený a uznávaný režisér Jozef Bednárik (65) v pondelok večer nečakane skolaboval. V jeho bratislavskom byte ho v bezvedomí našli pracovníci záchrannej služby, ktorí ho ihneď previezli do nemocnice. A hoci je niekdajší porotca markizáckej šou Let´s Dance pod neustálym dohľadom odborníkov, je to s ním aj naďalej veľmi vážne. Podľa našich informácii je jeho stav síce stabilizovaný, no umelec sa nachádza v kóme.

Režisér Jozef Bednárik je od pondelka hospitalizovaný v Nemocnici akademika Ladislava Dérera. Večer, pred ôsmou hodinou, ho totiž v jeho byte na Klobučníckej ulici našli pracovníci rýchlej zdravotníckej služby v bezvedomí. Privolala ich umelcova rodina.

Zlé tušenie, že niečo nie je v poriadku, mali už v pondelok počas dňa režisérovi kolegovia, s ktorými spoločne pripravoval 6. ročník Muzikálového festivalu. „Kde sme mu niekoľkí volali a on nezdvíhal, tak sme zburcovali rodinu,” poznamenal v markizáckej relácii Teleráno organizátor podujatia Ján Kubiš. 

Tiež naznačil, že Bednárik sa necítil najlepšie už deň predtým. „V nedeľu sme mali ešte poradu. Nahovárali sme ho, že ho vezmeme do nemocnice, aby mu aspoň zmerali tlak, pozreli sa na neho. Celý čas tvrdil, že nie, nie, nie,” objasnil Kubiš.

Podľa našich informácií leží Bednárik na oddelení ARO a zotrváva v kóme. „Je to s ním dosť vážne,” dozvedeli sme sa od nášho zdroja. Blízki a priatelia chcú však režisérov zdravotný stav udržať v tajnosti. „Rodina si neželá zverejniť bližšie informácie, čo rešpektujeme,”  povedala nám na margo toho hovorkyňa Univerzitnej nemocnice v Bratislave Petra Maťašovská.

Kóma je definovaná ako najťažší stupeň poruchy vedomia. K najčastejším príčinám vzniku patrí napríklad úraz hlavy, krvácanie do mozgu, cukrovka, či pečeňové zlyhanie. Ďalší stav postihnutého pacienta závisí od toho, ako dlho v stave kómy zostane. Spoločne s Bednárikovou rodinou, priateľmi aj najbližšími dúfame, že sa čím skôr preberie. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu