Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Režisér a porotca Let´s Dance Jozef Bednárik skolaboval: Našli ho v bezvedomí!

Jozef Bednárik je momentálne hospitalizovaný. Na jeho zdravotný stav dohliadajú odborníci. Zobraziť galériu (3)
Jozef Bednárik je momentálne hospitalizovaný. Na jeho zdravotný stav dohliadajú odborníci.

BRATISLAVA – Skončil v nemocnici! Uznávaný režisér a obľúbený porotca z markizáckej šou Let´s Dance Jozef Bednárik (65) má vážne zdravotné problémy. V pondelok večer totiž nečakane skolaboval. Na pomoc mu museli prísť pracovníci záchrannej služby. Tí našli známeho umelca v jeho byte úplne bezvládneho.

Blízki a priatelia režiséra Jozefa Bednárika prežívajú v týchto dňoch napäté chvíle. Známy režisér totiž začiatkom týždňa nečakane skolaboval. Všetko nasvedčuje tomu, že istý čas bude musieť stráviť pod dohľadom odborníkov. Informácie o umelcovej hospitalizácii nám potvrdila aj hovorkyňa Univerzitnej nemocnice v Bratislave Petra Maťašovská. Príčiny zdravotných komplikácií však prezradiť nechcela.  „Je od pondelka hospitalizovaný v Nemocnici Akademika Ladislava Dérera. Rodina si neželá zverejniť žiadne bližšie informácie, čo rešpektujeme,” reagovala pre topky.sk.

Porotcu markizáckej šou Let´s Dance už dlhšie trápi krvný tlak. Okrem toho má aj problémy s kĺbmi. V pondelok večer boli do jeho bytu na Klobučníckej ulici privolaní záchranári, ktorí ho podľa našich informácií našli v bezvedomí. „Šesťdesiatpäťročný muž bol s poruchou vedomia prevezený do nemocnice na Kramároch,” povedal nám k tomu hovorca záchranárov Boris Chmel. Bednárik momentálne leží na oddelení anestéziológie a intenzívnej medicíny. Je nevyhnutné ho dôsledne monitorovať. Domov sa tak pravdepodobne príliš skoro nedostane.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu