Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Zvrhlé sexuálne praktiky: »Éčková« Martina vyštartovala po VyVolenom!

Martina Maliterná a Marcel Banda si adresovali poriadne drsné sexuálne narážky. Zobraziť galériu (5)
Martina Maliterná a Marcel Banda si adresovali poriadne drsné sexuálne narážky.

BRATISLAVA – Cez hranicu! Marcel Banda (29) sa v jojkárskej šou VyVolení – Dom snov predviedol ako veselý zabávač. Najnovšie sa terčom jeho vtipov stala moletka Martina Maliterná (26), ktorá sa hrdo pýši svojimi "éčkami". Spočiatku nevinné laškovanie dvojice sa ale razom zvrtlo na poriadne nechutnosti.

Martina Maliterná nie je medzi súťažiacimi šou VyVolení – Dom snov príliš obľúbená. Vtipkár Marcel Banda si z nej ale celkom rád uťahuje. Občas to však svojimi vyjadreniami poriadne prepískne. Príkladom je aj konverzácia dvojice počas nosenia sadrokartónov.

„Aká si sexi, keď sa potíš, teraz by som sa ti zahryzol do krku,” prihovoril sa Marcel Martine. Tá sa nedala zahanbiť a veselému Rómovi ihneď kontrovala. „Ty hovädo blbé, ja ti zahryznem, ale do vajec. Tak, že ti ich odhryznem,” poznamenala so smiechom Maliterná, ktorú vzápätí na to Banda slovne zaúčal do tajov sexu.

Laškovanie s latino tesárom sa moletke pozdávalo a vôbec sa tým netajila. „Dobre sa to počúva, že mám pekné oči, vlasy, že som pekná,” reagovala nadšená Martina. „Nemám ale záujem riešiť niečo sexuálne pred kamerami. Možno keby som mala 50 kíl a ukážkovú postavu, možno aj hej,” uzavrela Maliterná, ktorá dala najavo, že v sebe má aspoň štipku sebakritiky. Keby tak tomu ešte prispôsobila svoje správanie...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu