Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Uplakaná noc VyVolených: Vyrazili favorita, šokujúci zvrat!

Igor Džadoň bol pri vyraďovaní na odstrel. Krk mu zachránila súperka Monika Lombárová, ktorá z hry dobrovoľne odstúpila. Zobraziť galériu (6)
Igor Džadoň bol pri vyraďovaní na odstrel. Krk mu zachránila súperka Monika Lombárová, ktorá z hry dobrovoľne odstúpila.

BRATISLAVA – Toto čakal málokto! Vyraďovanie v jojkárskej šou VyVolení – Dom snov bolo tentokrát poriadne emotívne. Stavbu musel prekvapivo opustiť Igor Džadoň (45), ktorý je od začiatku považovaný za jedného z favoritov. V závere vyraďovacieho kola však došlo k nečakanému zvratu. Veselého stavbára zachránila pred vyhadzovom jeho súperka Monika Lombárová (31).

Aktuálny týždeň jojkárskej šou VyVolení – Dom snov bol bez pochýb najnáročnejší pre Igora Džadoňa. Favorit súťaže bol sklamaný z odchodu amazonky Kristíny Verníčkovej, čo sa výrazne odrazilo aj na jeho výkone. Kvôli laxnému prístupu k práci stratil pozíciu lídra aj sympatie svojich súperov.

Tento fakt sa odrazil aj pri vyraďovaní, kde si ho za duelanta zvolila aktuálna kuchárka Monika Lombárová. Keďže sa Igor vyjadril, že za nedodržanie plánu chce vziať zodpovednosť, tmavovláska mu vyšla v ústrety. Väčšina finalistov zahlasovala v jej prospech a vyraďovanie sa tak stalo osudným Džadoňovi. Ten totiž dostal hlasy len od parťáka Marcela Bandu a Martiny Maliternej.

Veľký favorit súťaže zobral svoj ortieľ prekvapivo pokojne a každému zo súperov venoval nejaký odkaz. „S úsmevom som prišiel a s úsmevom odchádzam. Urobil som, čo som mohol. Prišli ste o terasu, ale neplačte. Ten, kto to vyhrá, má už aj tak dosť. Vybavili ste si priaznivý vietor, ktorý ma odfúkne čím skôr na východ. Škoda, že ma nezafúkne naspäť do súťaže, ale nevadí,” poznamenal v závere svojej reči rodák z Kežmarku.

Postupujúca Monika Lombárová sa Igora usilovala márne prerušiť v jeho vyjadreniach. No keď sa neskôr dostala k slovu, všetkých šokovala. „Chcela by som svoju účasť v súťaži ukončiť. Už dva týždne mám zdravotné problémy. Nespávam, nezaberajú mi lieky a musím to okamžite riešiť. Chcela by som, aby si môj život zobral Igor a aby išiel ďalej. Mám vás všetkých rada,” reagovala prekvapivo tmavovláska, ktorá tak favorita súťaže Džadoňa vrátila späť do hry. „Dala som  mu príučku, aby nestrácal priateľov, ktorých má okolo seba. Je veľký hráč a zaslúži si dom snov,“ ozrejmila dôvod svojho konania Monika.

Vyradená Monika Lombárová bude v pondelok o 9:00 odpovedať na vaše zvedavé otázky. Topkársky online rozhovor nájdete TU.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu