Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Záchvat zlosti kvôli »pohlavnej chorobe« vo VyVolených: Tomášovi praskli nervy!

Na tieto chvíle v reality šou VyVolení nebude Tomáš Paták spomínať rád. Zobraziť galériu (10)
Na tieto chvíle v reality šou VyVolení nebude Tomáš Paták spomínať rád. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Tomáš Paták z jojkárskej reality šou VyVolení - Dom snov predviedol vo včerajšej časti záchvat zlosti. Dôvodom bola téma týkajúca sa jeho infekčnej choroby, o čom sme vás nedávno informovali na topkách. Zo zdravotných komplikácií, ktoré ho sužovali, vyvodili ostatní finalisti dôsledky. Zaviedli tvrdý režim - gumené rukavice, všadeprítomné dezinfekčné prostriedky, rúška na nos a ústa. Od mladíka chceli všetci počuť, čo mu vlastne je. Báli sa, že sa nakazia aj oni. Neustále prosby o identifikovanie ochorenia ho vytočili do nepríčetnosti.

Tak s týmto nerátal! Ako sme vás pred pár dňami na topkách informovali, v jojkárskej reality šou VyVolení – Dom snov vypukla poriadna panika. Vyvolali ju malé krvavé ranky, ktoré sa objavili súťažiacemu Tomášovi Patákovi na krku a tvári. Návšteva u lekára potvrdila, že mladý Majcichovčan sa nakazil vysoko infekčným vírusom. No hoci sám tvrdil, že zrejme od niekoho chytil nepríjemného streptokoka, nikto v dome mu jeho verziu nechcel veriť. Upodozrievali ho, že má pohlavnú chorobu.

Tento pocit umocňoval aj fakt, že vyvolení dokonca vyfasovali niekoľko druhov dezinfekčných prostriedkov. Nechýbali igelity, aby oddelili priestory, v ktorých nakazený Tomáš spí. Všetci obyvatelia vyfasovali rúška a gumené rukavice. Všetci finalisti chceli od kolegu počuť, akú má diagnózu. „Tomáš, prezraď, čo ti je, ale povedz naozaj pravdu,“ naliehala na neho znepokojená Monika. Toto však bola posledná kvapka a 25-ročný finalista vybuchol.

Schmatol škatule s hygienickými rukavicami a čistiacimi prostriedkami a celou silou ich šmaril do kúta izby. „Tak som vytočený... Zo mňa tu budú robiť, jak keby som mal AIDS, ty kokos,“ povedal Paták, ktorý bol v návale zlosti odhodlaný z domu odísť. „Už som bol takto vytočený. A pár ľudí na to doplatilo trošku zle. Som rád, že tu sú za to pokuty, lebo neviem, ako by to skončilo,“ neskrýval svoje rozhorčenie Majcichovčan.

Celá situácia však nezasiahla iba nakazeného pracanta, ale aj ostatných súťažiacich. Makajúca riaditeľka Monika sa dokonca kvôli tomu rozplakala. „Ale to nemusíš mať pohlavný styk, to stačí, keď sa ti to s krvou zmieša cez otvorenú ranu. Nechápem to,“ povedala cez slzy. Mladík však od lekára dostal antibiotiká a keďže sa šou natáča v predstihu, dnes je súťažiaci už v poriadku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu