Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Krásna Nikol VyValila holé prsia na kamery: Ďalší trapas do zbierky!

Nikol Trojanová si neustrážila plavky a pred kamerou ukázala svoje holé prsia. Zobraziť galériu (7)
Nikol Trojanová si neustrážila plavky a pred kamerou ukázala svoje holé prsia.

PRAHA - Ukázala, čo (ne)chcela! Nikol Trojanová (22) je bez pochýb najvýraznejšou postavičkou českej verzie reality šou VyVolení. Po tom, čo sa brunetka pred pár dňami pod vplyvom alkoholu vymočila uprostred izby, má na konte ďalší trapas. Počas šantenia v bazéne sa jej totiž zošmykli plavky, ktoré odhalili jej nahé prsia v celej kráse.

Má nás ešte čím prekvapiť?! Túto otázku si pri pohľade na vyčíňanie Nikol Trojanovej v šou VyVolení kladú zrejme viacerí. Sexi brunetka už počas prvých dní spôsobila rozruch, keď sa pod vplyvom alkoholu vymočila na koberec. No zdá sa, že hanbu za svoj opilecký trapas už hodila za hlavu.

Účastníčka známa aj z viacerých jojkárskych projektov si totiž naďalej s úsmevom vychutnáva svoje pôsobenie pred kamerami. Najnovšie sa zapojila do čistenia bazénu, ktorý majú s ostatnými VyVolenými k dispozícii. Popri práci si ale viacerí súťažiaci našli čas aj na zábavu, vo vode sa riadne vybláznili. Smoliarku Trojanovú však zradili plavky, ktoré odkryli jej nahé prsia. Niki, čo to bude nabudúce?!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu