Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Sexi blondínka z VyVolených kašle na mejkap: Bez neho je to hrôza!

Mária Petrovičová je na propagačných fotografiách kočka. Pred kamerami však uprednostňuje skôr prirodzenosť. Zobraziť galériu (11)
Mária Petrovičová je na propagačných fotografiách kočka. Pred kamerami však uprednostňuje skôr prirodzenosť.

BRATISLAVA - Uvoľnila sa až príliš! Mária Petrovičová (24) sa predstavila televíznym divákom jojkárskej šou VyVolení - Dom snov ako šarmantná a dokonale upravená kočka. Do oka tak padla zrejme nejednému chlapovi. Po príchode do vily si však rodáčka z Trnavy nedáva príliš záležať na svojom vzhľade. So zopnutými vlasmi a bez štipky mejkapu totiž vyzerá ako šedá myš.

Aktuálna séria jojkárskej šou VyVolení – Dom snov je v porovnaní s predchádzajúcimi ročníkmi iná v tom, že súťažiaci majú tentokrát plné ruky práce. Hlavnou výhrou je pre nich totiž vila, ktorú si musia svojpomocne postaviť. Do náročných prác sa zapájajú nielen chlapi, ale aj zástupkyne nežnejšieho pohlavia.

Výnimkou nie je ani mladá čašníčka z Trnavy – Mária Petrovičová, ktorá prišla na priamy prenos dokonale nahodená a upravená. Po príchode do domu snov jej však z imidžu štýlovej kočky nič nezostalo. Blondínka svoje vlasy zopla do uzla, sexi šaty vymenila za pracovný odev a na tvár si nenaniesla ani štipku mejkapu.  

Je pochopiteľné, že manuálnu prácu je lepšie vykonávať bez nánosov líčidiel, no čašníčka z Trnavy by nemala zabúdať na všadeprítomné kamery. Pohľad na jemne upravenú Máriu by bol určite prijateľnejší ako prirodzenosť v podobe nevýraznej a fádnej tváre.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu