Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Bolestný vyhadzov z VyVolených: Krásna Žaneta plakala ako malá!

Žaneta Renczesová svoj vyhadzov zo súťaže oplakala. Zobraziť galériu (7)
Žaneta Renczesová svoj vyhadzov zo súťaže oplakala.

BRATISLAVA - Ronila krokodílie slzy! Z jojkárskej šou VyVolení - Dom snov sa musela pobrať ďalšia súťažiaca. V poradí druhý duel sa stal osudným pre Žanetu Renczesovú (23), ktorá sa po vyhlásení krutého verdiktu rozplakala. Rozlúčka s projektom mala pre šarmantnú blondínku trpkú príchuť z viacerých dôvodov.

Obrovské sklamanie! Žaneta Renczesová sa v jojkárskej šou VyVolení - Dom snov príliš dlho neohriala. Sexi "upratovačka" opustila súťaž ako druhá v poradí. V sobotňajšom súboji si zmerala sily s Martinou Maliternou a Ráchel Körösyovou.

Pri plnení disciplíny sa ukázala ako najšikovnejšia moletka Martina. O osude ostatných dievčat rozhodovali svojím hlasovaním zvyšní VyVolení. Tí sa hneď na prvýkrát zhodli v tom, že domov by najradšej poslali upratovaciu maniačku Žanetu.

Renczesovú rýchly verdikt súperov zaskočil. Zrejme nečakala, že sa za ňu vôbec nikto nepostaví. „Bola nešťastná, že nedostala ani jeden hlas. Dokonca aj Mirka, ktorá vypadla týždeň predtým, mala podporu aspoň od jednej osoby. Žaneta bola veľmi sklamaná, keď zistila, že je všetkým ľahostajná,” povedal k tomu náš zdroj zo zákulisia projektu.

Sexi blondínka tak mala viacero dôvodov na slzy. Ak chcete vedieť, čo na tento krok zo strany súperov hovorí a ako celú súťaž vníma, nenechajte si ujsť náš online rozhovor. V pondelok príde Žaneta do topiek, aby vám odpovedala na vaše zvedavé otázky. Začíname o 9:00!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu