Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Prirodzená Diana Mórová: Pozrite, ako vyzerá bez mejkapu!

Dianu Mórovú na televíznych obrazovkách vídame vždy dokonale nalíčenú. V súkromí však uprednostňuje skôr prirodzenosť. Zobraziť galériu (7)
Dianu Mórovú na televíznych obrazovkách vídame vždy dokonale nalíčenú. V súkromí však uprednostňuje skôr prirodzenosť. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Diana Mórová (43) aj vo svojom veku patrí do kategórie šarmantných herečiek súčasnosti. Na spoločenských akciách býva vždy dokonalo upravená a perfektne nastajlovaná. No na tip-top výzor si nepotrpí v úplne každej chvíli svojho života. Občas sa na verejnosti objaví aj úplne bez mejkapu. Nám sa ju podarilo takto zachytiť.

Dianu Mórovú vnímajú televízni diváci najmä vďaka jojkárskemu Paneláku. Tam už dlhé roky stvárňuje zvodnú Ivanku, ktorá svojím šarmom pobalamutila hlavu nejednému susedovi. No na prehnané šminkovanie si ryšavka v súkromnom živote nie vždy potrpí. Nedávno sa totiž na verejnosti objavila tak, ako ju príroda stvorila - s prirodzene zvlnenými vlasmi a bez štipky mejkapu.

Dnes sa líčenie u mnohých žien stáva neodmysliteľným ranným rituálom, bez ktorého by sa necítili komfortne. No Mórová so svojím prírodným výzorom evidentne problém nemá. Veď patrí k tým šťastným ženám, ktoré ani bez nánosu farbičiek nestrácajú na šarme.

Diana Mórová si vo voľných chvíľach na mejkap nepotrpí.
Zobraziť galériu (7)
Diana Mórová si vo voľných chvíľach na mejkap nepotrpí.  (Zdroj: Topky.sk)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu