Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Lesbické orgie Ráchel z VyVolených: Olízala všetko, čo jej prišlo do cesty!

Ráchel má očividne slabosť na pekné ženy. Intímnosti si užila hneď s troma súperkami. Zobraziť galériu (9)
Ráchel má očividne slabosť na pekné ženy. Intímnosti si užila hneď s troma súperkami.

BRATISLAVA – Prišla si na svoje! Azda najvýstrednejšou súťažiacou aktuálneho ročníka jojkárskej šou VyVolení – Dom snov je Ráchel Körösyová (18), ktorá doposiaľ pútala pozornosť najmä výzorom. V najbližších dňoch sa ale dostane do pozornosti aj vďaka svojmu správaniu. Mladučká študentka z Komárna si totiž počas jedného večera vymieňala nežnosti hneď s troma súperkami.

Bola nezastaviteľná! Súťažiaci jojkárskej šou VyVolení – Dom snov sa venujú prevažne manuálnej práci, no pod rúškom noci si takmer vždy nájdu čas aj na zábavu. K nej neodmysliteľne patrí alkohol, ktorý mnohým pomáha odhodiť zábrany. Odviazala sa aj najmladšia účastníčka projektu Ráchel Körösyová. Užívala si intímnosti so svojimi súperkami. Do rúk a úst holohlavej študentky spadli Zuzana Dzvoníková, Mária Petrovičová aj Žaneta Renczesová.  

Medzi ostatnými účastníkmi reality šou sa našli takí, ktorí sa vyčíňaniu rodáčky z Komárna celkom potešili. „Nečakal som, že niečo takéto bude. Zabavili sme sa všetci,” komentoval lesbické orgie Vladimír Soušek. Erotické harašenie sa však nepozdávalo Marcelovi Bandovi. „Som si na 99% istý, že Ráchel je na ženy.  Bozkávala sa aj s Majou, čo sa mi neskutočne hnusilo,” reagoval latino tesár, ktorý má k Petrovičovej celkom blízko. Ktovie, či ho náhodou nemrzelo to, že ho Körösyová predbehla.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu